All Elektro vdb
all elektro Vdb EEN VAKMAN STAAT VOOR U KLAAR

Diensten

Pas als u even zonder stroom komt te zitten, merkt u hoe afhankelijk u bent van elektriciteit. Uw stroomvoorziening moet dan ook professioneel en verantwoordelijk aangelegd en onderhouden worden. Dat is dan ook mijn grootste zorg. Ik voer mijn werken dan ook steeds uit volgens de regels van het AREI ( algemeen reglement voor de elektrische installatie Heeft u een elektricien nodig? Twijfel niet en contacteer me voor een geheel vrijblijvende offerte of voor een directe interventie

Elektrische installatie

Bij panne aan uw elektrische voorzieningen kom ik u zo spoedig mogelijk en aan zo'n scherp mogelijke prijs depanneren.U kunt bij mij altijd terecht voor een offerte en/of uitvoering van een aanpassing, renovatie of nieuwbouw. Nazicht/aanpassing van parlofoon of videofoon installaties.

Verzwaring van een bestaande installatie, aanpassen/vernieuwen van het verdeelbord. Uitmeten en oplossen van verlies op de installatie. De installatie voorzien van aardingspen(nen) en onderbreker, met de correcte spreidingsweerstand van kleiner dan of gelijk aan 30 OHM. Leveren, adviseren en plaatsen van tuinverlichting, veiligheidsverlichting en decoratieve verlichting.

Contact